cégünkről referencia akció gasztroakciók
képek
elérhetőség
A Keszi-Hús Kft. 1990-ben alakult családi vállalkozásként. A Győrffy testvérpár - György és Ernő - először egy családi házban alakította ki hentesáru-csemege nagykereskedését. A Horányi-rév közelében lévő bolt azzal a céllal kezdte működését, hogy a környékbeli kis üzletek tulajdonosait, és rajtuk keresztül a lakosokat is minél színvonalasabban kiszolgálják. 1997-ben az igények nyomására bővült a választék, tej, tejtermék árukat is kezdtek forgalmazni.
A termékkör-bővítés területbővítést is kívánt, így a családi házból jelenlegi helyükre, a Vasvári Pál u. 20. sz. alá költöztek, és nyitották meg 300 m2-es telephelyüket. 1997-ben új hűtőkamra építésével a mirelittermékek forgalmazásába is belevágtak.
Jelenleg húst, húskészítményeket, tejet, tejtermékeket, füszértárukat (gasztro kiszerelésben is), mirelit és tisztított, vákuumfóliázott zöldségeket forgalmaznak, és elégítik ki a környező kisboltok, kiskereskedők, közétkeztetéssel foglalkozó konyhák, kifőzdék tulajdonosait. A vevőkört egyre jobb, minőségi termékekkel várják. Beszállítópartnereik között szerepel többek között a Pick Szeged Rt. és érdekeltségébe tartozó cégek, valamint neves húsipari és tejipari termékeket gyártó cégek, céges csoportok.
2001-től a Keszi-Hús Kft. éppen a vevőkör jobb kiszolgálása érdekében belépett az A-Walhalla kereskedelmi társulásba, ezáltal még kedvezőbben alakíthatja árukínálatát és árait. 2002-től a Keszi-Hús Kft. HACCP élelmiszer-higiéniai minősítéssel rendelkezik, 3 hűtőautóval ingyenesen szállítja házhoz a megrendelt termékeket az arra igényt tartó megrendelőinek. A Keszi-Hús Kft. tulajdonosai és dolgozói kimagasló szaktudásukkal és kereskedelmi szakismeretükkel tartják fenn a cég jó hírnevét, megbízhatóságát és állandóságát.
A tulajdonosok hitvallása: minél szélesebb körben jó minőségű, árban megfizethető termékekkel ellátni a megrendelőiket.